gördel efter graviditet kejsarsnitt 52362463256345UYR

Varje ny mamma vill känna sig sexig igen, Asha ger dig lite av det förtroendet tillbaka. Efter att jag hade min bebis, hade alla mamma vänner försökt sälja mig Asha postpartum girdle. Och efter att ha klädd det, vet jag verkligen varför det här är ett bekvämt bälte gördel efter graviditet kejsarsnitt.

Fördelar:

Ashas konturformade slitage släpper din midsektion samtidigt som du förbättrar dina naturliga kurvor.
Denna korsett gör så mycket mer än att bara platta din mage och förbättra dina kurvor. det ger dig stöd också.
Asha-bältet har boning, vilket hindrar det från att slå upp. Boning är flexibel för maximal komfort.
Korsetten är gjord av 90% terylen och 10% spandex.
Medan de flesta av oss vill köpa det här formskiktet för att få det extra stödet vi behöver, ger Ashas shapewear andra fördelar som:

Toning och åtdragning i magen
Bättre hållning
Islim Ashas postpartumkorsett är en av de bästa bukband som du kan köpa, och det är så bekvämt att du glömmer att du bär den.

Sammantaget skulle jag rekommendera Islims korsett över de flesta andra alternativ på marknaden. Det är bekvämt att bära, och det kommer i ett stort antal storlekar för att rymma alla mammor.

6.Pelisy Waist Trainer Korsett för Kvinnor Viktminskning Cincher Underbust gördel efter graviditet kejsarsnitt

Adena Slimming Body Shaper Girdle ser sexig ut, vilken av de första som tog mig till denna korsett. Låt inte den dåligt formulerade produktbeskrivningen stänga av dig – det här magenbindaren ger dig verkligen det stöd och bantning du vill ha.

Fördelar:

Adenas korsett har en maskdesign, vilket betyder att den är mer andningsbar och bekväm att bära – även i varmt väder.
Den har tre rader av klämmor, så du kan anpassa dig till din storlek och komfortnivå.
Utrustad med en fiskkonstruktion för ramen, är denna korsett mycket hållbar och det kan ta ett slag utan att böja eller bryta.
Den finns i flera storlekar:

M: 28 ”-30″ midja
L: 30 ”-32″ midja
XL: 32 ”-34″ midja
2XL: 34 ”-36″ midja
3XL: 36 ”-38″ midja
Det enda verkliga klagomålet med denna korsett är att det ibland kan slå sig upp i ryggen, vilket kan vara lite obekvämt ibland.

Sammantaget är Adena-korsetten andningsbar, lätt att bära och byggd för att hålla. Den finns i olika storlekar, och de tre raderna av klämmor gör att du kan anpassa passformen ännu mer. Detta är också en av de mest prisvärda bälte efter födseln.

7.Paz Wean Postpartum Belly Wrap Binder Girdle Post Partum leverans Baby Belly Band
Om du letar efter det bästa bukbandet efter graviditeten, bör Nala Shapewear vara högst upp på listan. Du kommer att älska hur bekvämt det här bandet är och hur lätt det är att sätta på. När du bryr dig om en nyfödd har du inte alltid tid eller tålamod att haka ett dussin klammer.

Fördelar:

Nalas bukbinder i postpartum sveper bara runt din mage och det lätta tyget är så bekvämt, du glömmer att du bär den.
Kardborreförslutningen skapar en anpassad passform.
Tyget är flexibelt.
Det skapar fortfarande tillräckligt med kompression för att ge dig det stöd du behöver i återhämtningsfasen.
Nala är gjord av 80% polyester och 20% spandex.
Om du inte är en fan av den traditionella korsetten är detta den bästa postpartum faja. Det har ben, men de är flexibla. Och materialet kommer inte att irritera huden gördel efter graviditet kejsarsnitt.

Om du bara har haft en C-sektion, uppskattar du verkligen det här omslaget, eftersom det komprimerar och stöder på alla de rätta platserna. Kvinnor som har haft problem med brokningar fann också att detta omslag var mycket användbart maggördel efter kejsarsnitt.

Sammantaget är Nala Shapewear ett utmärkt val för återhämtning efter graviditet. Den har en stödjande känsla, men är inte lika stel som en traditionell korsett. Den har också en justerbar passform, så du blir bekväm hela dagen. Och nätdesignen håller dig cool.

34242gg (28)

3 skäl att bära en postpartum girdle
Korsetter efter graviditet är lite kontroversiella. Vissa mammor svär av dem, medan andra säger att du bara borde låta din kropp göra sin egen sak. Men det finns mycket anekdotiska bevis för att påstå att en korsett kan hjälpa dig att studsa tillbaka snabbare efter graviditeten.

Några av de många fördelarna med postpartum girdles är:

Kroppsformning
En av de mest uppenbara fördelarna med att bära en korsett är att den hjälper till att flytta allt tillbaka på plats. Med andra ord hjälper det dig att komma tillbaka till din pre-pregnancy form.

Många mammor svär att deras efterkreativitetskorsett hjälpte dem att komma tillbaka i form. Och korsetter kan göra något annat som vi nya mammor inte verkligen vill prata eller tänka på: förhindra sagande hud. Det händer, och det är inget att bli pinsamt om. När du har en baby, blir du vikt och din hud sträcker sig. Nu när sakerna kommer tillbaka till vanligt behöver din hud lite extra hjälp att återgå till sin ursprungliga form.

Stöd och smärtlindring
Oavsett om du har haft en C-sektion eller gav en vaginal födelse, kan du använda lite extra stöd efter din bebis leverans. Du kanske också har någon smärta.

Komprimeringseffekten av en postpartumgordel ger dig inte bara stöd, men hjälper också till att lindra ryggont.

 

view more postpartum belt: https://www.yoyopostpartumgirdle.com/

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>