gördel efter graviditet 432623453453434 TOMS

I vissa kulturer börjar kvinnor ha på sig bälten eller korsetter omedelbart efter att de har fött, så att de snabbt kan komma tillbaka till sin gamla form. Så länge som din läkare säger att det är okej, kan du börja omedelbart bära en bälte. För bästa resultat, bära bältet dagligen i sex till åtta veckor gördel efter graviditet https://www.yoyopostpartumgirdle.com/se/.

34242gg (18)

2. Hur länge efter att ha födt kan jag bära en bälte?
Bälten kan bäras dagen efter att du har fött och så länge du vill, förutsatt att din läkare säger att det är okej.

De flesta mammor kommer att bära dem i sex till åtta veckor, men du kan fortsätta att bära den om du behöver extra stöd eller vill förbättra din hållning gördel efter graviditet.

3. Hur långt efter C-avsnitt kan jag bära en bälte?
De flesta kvinnor kan bära en bälte så snart deras snitt sår läker. Tala med din läkare om den bästa tiden att börja bära en postpartumkorsett.

5 pro tips om hur man bär en post graviditet girdle
Klar att börja bära din postpartum girdle? Använd dessa tips för att få bästa resultat:

Tips om att bära en post graviditet girdle
Källa
1. Välj en bälte med en Crotch Flap
Om du går för full täckning, välj en bälte som har en flik för att göra badrummet rast mindre av smärta. Med en klaff och klämmor kommer du att sluta behöva höja och sänka bältet, vilket kan vara svårt om det är tätt.

Om du har en mageförpackning och inte en äkta bälte, behöver du inte oroa dig för skrotflikar – eller badrumsavbrott för den delen.

2. Alltid Hand Tvätt
De allra flesta girdlar och korsetter på marknaden idag kräver handtvätt, så kasta inte bara in i tvättstolpen.

Du kan ta slut på att förstöra boning eller sömnad på bältet.

3. Använd daglig för bästa resultat
Moms säger att de får de bästa resultaten när de bär sin korsett dagligen. Vissa bär det dag och natt, men du kanske vill ge kroppen en vila på natten.

Se alltid till att du lyssnar på din kropp. Om bältet eller korsetten börjar känna sig extremt obekväma, ta av det och försök igen senare eller nästa dag gördel efter graviditet https://www.yoyopostpartumgirdle.com/se/postpartum-corset-shapewear.html.

4. Se till att det inte är för hårt
Korsetter ska aldrig vara så tätt att du inte kan andas eller känner dig ljust. Bältet ska känna sig stödjande men ändå bekvämt nog för att utföra din dagliga rutin.

5. Välj rätt storlek
Kontrollera storleksdiagrammet innan du köper eller beställer en postpartumkorsett. Bandstorlekar skiljer sig från klädstorleken, så om du normalt har en stor, kanske du behöver en större (eller mindre) storlek. Kontrollera alltid storlekskortet först innan du gör ditt köp.

Om du inte är säker på vilken storlek midja eller höfter du har, använd ett mjukt måttband för att ta reda på det. Alla storlekstabeller anger deras storlekar efter tum.

Mät din midja (området bara om höfterna).
Mäta dina höfter (runt den bredaste delen av din botten).
En postpartumgirdle kan ge dig stöd, smärtlindring och kroppsformande fördelar. Oavsett om du har haft en C-sektion eller en vaginal födsel, kan du starta din återhämtning genom att ha på dig en magepaket under hela din återhämtning.

Få saker är lika glädjande som att få ett nytt liv i denna värld. Som ny mamma är det naturligt att du vill ge all din tid och uppmärksamhet åt ditt barn. Det är dock viktigt att ta hand om dig själv, och detta inkluderar att vidta åtgärder för att få dig att se ut och känna dig som allra bästa. Efter födseln är det normalt att du vill ha din gamla kropp tillbaka. Även om det inte finns något surefire sätt att göra detta hända omedelbart, kan rätt postpartum girdle hjälpa mycket. Oavsett om du föddes vaginalt eller via C-sektionen kan väl utformad shapewear släta din figur samtidigt som det ger det stöd och komprimering som du behöver återställa snabbare.

Att välja det bästa postpartumbandet, korsetten eller magebandet kan vara ganska förvirrande. För att hjälpa till har vi avrundat dagens högsta postpartumgirdles. Dessa fem bästa postpartum girdle recensioner gör det lättare att hitta den perfekta lösningen.
Om du letar efter exceptionellt stöd till din midsektion efter födseln, kan det här komprimeringsbandet av Squeem bara göra tricket. Med sitt trippelfyllda bomullsfoder har företaget egenutvecklade Intelligent Fabric-teknik optimal komfort från soluppgång till solnedgång.

Denna väl utformade midjestränare innehåller många omtänksamma handen. Till exempel, eftersom den strikt stöder midsektionen, kan den diskret användas med strapless och off-the-shoulder tops. Finns i storlekarna XS till och med 5XL, det 100% naturliga gummiutrymmet, som använder Intelligent Fabric-teknik, formar enkelt och naturligt till kurvor, gör det mesta av dem.

Samtidigt ger den här komprimeringsgordeln homogen, all-over-kompression, vilket gör den idealisk för kvinnor vars kropp återhämtar sig efter födseln. Förutom att stödja musklerna, ger det exceptionellt ryggstöd och uppmuntrar till en korrekt hållning. Ännu bättre, detta plagg skryter med internt ben, vilket gör att det inte rullar upp hela dagen.

 

VIEW https://www.yoyopostpartumgirdle.com/

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>